Ritu Talwar 2023

NR 16   Ritu Talwar Keramik

Sätthamravägen 10 B Segeltorp

Konst är själens språk.

 Från Indiens rika kulturarv till öarnas vackra land har jag rest på jakt efter skönheten i uttryck.

 Utbildad i grafisk design och undervisat i konst i mer än ett decennium känner jag att det är dags för mig att ha ett personligt möte med den fantastiska konst- och design gemenskapen här i Segeltorp.

 För att finna briljans i det vardagliga, vill jag uttrycka min kärlek till naturen genom dessa målade keramiska tallrikar, underlägg och frukostbord eftersom jag anser att konst ska vara funktionell. 

Om du har ett tema som ligger dig varmt om hjärtat eller vill skräddarsy väggdekor eller en personlig present för vilket tillfälle som helst, då är du välkommen in i min värld av färger och fantasi. 

Hoppas kunna skänka glädje till många sommarhus och trädgårdar med mina handmålade keramik- och träbitar.

Kontakt:

Ritu Talwar

10 B Sätthammarvägen   14174 Segeltorp

0769263487 / 0769263393

rbarodia@gmail.com

instagram.com/attrangi7

facebook.  @attrangi