Ulrika Waltrén 

 15   Ulrika Waltrén  Måleri

Kommer att visa sin konst på Tjädergränd 5

Född 1967 och uppvuxen i Älvsjö, bor sedan många år i Segeltorp. Jag har alltid älskat färg och form, och jag har aldrig varit rädd för att inreda mitt hem med mycket färg. Jag ser en tjusning i att skapa ett hem där varje detalj bär på en historia.

Mina biologiska rötter har jag i Stockholm och Karlstad och mitt hjärta bankar likaså för "mitt andra hem" i Texas.

Mitt skapande påbörjade jag hösten 2019 och därefter har jag gått på ett antal målarkurser. Jag skapar mina tavlor i akryl, helst på stora dukar som jag själv spänner upp på kilramar. För att skapa struktur och djup i mina konstverk använder jag material som t ex sand och tyg. Jag har en förkärlek till färger som rost, koppar, orange, guld och även jordnära färger som beige, grå och olika nyanser av brunt. Som sista touch lägger jag gärna till några stänk av glitter!

Glitter förhöjer livet! Att vara i skapandet är som meditation, ett fantastiskt sätt att vara i nuet!

Jag hoppas vi ses!

Kontakt:

Ulrika Waltrén

uwaltren@gmail.com

https://www.instagram.com/ulrikawaltrenkonst

https://www.ulrikawaltren.com