Mia Nilsson

NR 12 Mia Nilsson Fotografi

Tjädergränd 3 Segeltorp

Mia har sedan ungdomen varit intresserad av fotografi. Hon fotograferar gärna djur och natur där hon hämtar glädje och energi.

I och med sitt mikroskoperings arbete på arbetet har hon blivit fascinerad av makrofotografering. Hur ser saker och ting ut på nära håll?

Hon har sedan en tid fått förkärlek att fotograferat olika droppar, regndroppar, droppar som fryst, frost, dagg, flugor som suger nektar. Att det regnar en helg när Mia är ledig ser hon som en möjlighet att få se dropparnas värld på hennes sätt.

Mia ställer ut tillsammans med sin syster, Annette Hemstadius, som har tolkat några av hennes fotografier på canvas med olja.

Systrar i Symbios

Annette och jag har valt att kalla vår gemensamma utställning "Systrar i Symbios".

Då vi både är ett mycket tajt systerpar sedan barnsben, vi är väldigt nära och kära för varandra, tillsammans hanterar vi livets stora och små utmaningar och där utöver delar vi ett stort intresse för bildkonst.

I denna utställning har jag valt att visa min fascination av att komma nära och upptäcka den värld man då ser. Några av mina fotografier har Annette tolkat med sina fantastiska målningar.

Välkommen till vår utställning Tjädergränd 3, vi hoppas att du gillar den!


Kontakt:

Mia Nilsson
Hökvägen 18, 141 72 Segeltorp
0736838910
mia.nilsson005@hotmail.com
@mia005 • Instagram